Welkom:
winkelwagen

VIP Card - Onze kortings pas voor professionals.
Kapsalons / ambulant / schoonheids / nagel studio s

Voor de kapper, kapster, kapsalon groot of klein hebben wij een kortingsysteem welk uitermate voordelig is voor u als professionele klant. Deze geeft standaard maarliefst een voordeel oplopend tot 65% van de bruto prijslijst gehanteerd door de merken! Deze kan eventueel voor u op maat gemaakt worden, mocht u van bepaalde merken grotere getalen wil bestellen, zodat deze voor iedereen het meest interresant is (neem hiervoor contact met ons op). Deze VIP card is strikt persoonlijk en is geldig zowel voor online aankopen als aankopen in een van onze shops of groothandel.

Nadat uw account geactiveerd is wordt uw persoonlijke voordeel direct zichtbaar in onze webshop zodat u direct kunt profiteren van onze lage prijzen.

Heeft u al een bestaande account dan hoeft u geen nieuwe account aan te maken, u hoeft dan alleen een kopie inschrijving te mailen naar info@multihair.nl samen met uw klant nummer. Uw account kan dan worden omgezet.

Ik heb nog geen account bij u, Hoe moet ik dan deze VIP kaart aanvragen? Eerst moet u een account aanmaken via onze site zodat alle gegevens in ons systeem staan. Het enige wat wij hierna nodig hebben is een geldig uittreksel van de KVK en deze moet natuurlijk branche gerelateerd zijn (kapper / schoonheid / manicure / pedicure). Van uw Uittreksel maak u een (foto-) kopie, en dit kan heel eenvoudig ook met uw smartphone gemaakt worden en stuurt u, samen met uw klant nummer (deze staat in uw email) via e-mail naar info@multihair.nl. Uw account met korting wordt na ontvangst van bewijs van inschrijving geactiveerd en uw pas komt ter download beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels.

Belangrijk is wel dat u de pas, klant nummer of barcode nummer mee neemt naar de winkel en toont voor het afrekenen, wij kunnen namelijk niet zoeken op naam of postcode.

MEMBER CARD
VIP CARD
COLLEGE CARD