Welkom:
winkelwagen

College Card - Onze voordeel pas voor studenten.

Ook voor studentes en studenten aan de opleiding zijn wij lekker voordelig want studeren is al duur genoeg. Je krijgt met deze kaart minimaal 10% korting op je aankopen, met een voordeel wat kan oplopen tot wel 40%

Nadat je account geactiveerd is wordt jouw persoonlijke voordeel direct zichtbaar in onze webshop.

Hoe moet ik deze COLLEGE kaart aanvragen? Eerst moet u een account aanmaken via onze site zodat alle gegevens kloppen. Het enige wat wij daarna nodig hebben is een geldig bewijs van de inschrijving of schoolpas en deze moet natuurlijk recent zijn (kapper / schoonheid / manicure / pedicure). Van dit bewijs maak u een (foto-) kopie, en dit kan heel eenvoudig ook met uw smartphone gemaakt worden, en stuurt deze via e-mail naar info@multihair.nl. Uw account met korting wordt na ontvangst van bewijs van inschrijving geactiveerd en een pas wordt naar u toegezonden per post. Deze pas is wel beperkt geldig (max. 3jaar na inschrijving). Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels.

U moet uw pas of klant/ barcode nummer mee nemen om er gebruik van te maken. Kortingen kunnen niet achteraf verrekend worden.

MEMBER CARD
VIP CARD
COLLEGE CARD