Filteren op

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • € 3,00 - € 162,00

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Soort

Soort

Lijn

Lijn

Hold Factor

Hold Factor

Merk

Merk

Nieuwe producten

Nieuwe producten

KIS Kappers

KIS

KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule, die geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Terwijl we in Europa voorop lopen als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS combineert de twee werelden met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.

Verantwoord proces

Eén van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS is om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. De producten van KIS zijn daarom niet op dieren getest. In KIS worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn ook niet belastend voor het milieu. De verpakking is recyclebaar.

De producten van KIS

KIS heeft een Green lijn. Deze lijn is 100% vegan en bestaat uit natuurlijke ingredïenten. De Care lijn van KIS biedt producten aan voor een optimale verzorging van het haar. De Styling lijn daarentegen biedt producten aan voor de styling van het haar. De Kera Fresh lijn bevat gekleurde conditioners voor het onderhoud van gekleurd haar. De Kera Direct lijn bevat kleurmaskers voor het intensiveren van natuurlijk haar. De KIS Color lijn biedt alle benodigde producten voor het verven van je haar. Kortom, alles voor gekleurd haar is te vinden bij KIS. Ook aan de mannen is gedacht. KIS heeft een speciale lijn voor mannen, genaamd Kera Men, met shampoo, pomade, gel en haarspray. Daarnaast heeft KIS ook een aantal haarborstels in haar assortiment in verschillende maten en groottes.