Online je producten bestellen? Ga naar onze zus:Webshop ProBeauty.nl

Vacature

Verkoopmedewerker Winkel Doetinchem en/of Zevenaar

  • Multihair winkel(s) Doetinchem en/of Zevenaar
  • Uren:+/- 24 uur (fulltime ook mogelijk)

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker die ons Multihair team in Doetinchem en/of Zevenaar wil komen versterken.

Over de winkels

Multihair is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in kappersproducten en -benodigdheden van professionele (kappers)merken. Ons assortiment bestaat o.a. uit haarverzorging, haarstyling, haarverf, elektrische tools, scharen, borstels, wenkbrauwverf, hars en gellak.

We richten ons niet alleen op kappers, maar ook op de consument. In de winkels staan we altijd voor onze klanten klaar om ze te voorzien van de beste producten en professioneel advies.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker draag je zorg voor onze winkels, help je klanten de juiste producten te vinden en zorg je dat de winkels er op en top uitzien. Daarom zoeken wij een gemotiveerde verkoper die enthousiast wordt van kappersproducten en het leuk vindt om klanten te adviseren.

Verkoop en advies

Jij houdt je als verkoopmedewerker voornamelijk bezig met de verkoop en advies in de winkel. Je helpt de klanten, beantwoord vragen en adviseert. Een achtergrond als kapper is een pre, maar absoluut geen must. Wij zullen je wegwijs maken in ons assortiment van professionele kappersmerken, zodat je vervolgens zelfstandig in de winkel aan het werkt kunt!

Zelfstandig werken en voorraad beheer

Jij zorgt ervoor dat de winkel er altijd perfect uit ziet. Schappen netjes en gevuld. Is een product uitverkocht of bijna op? Jij geeft aan welke aanvulling er moet komen vanuit onze eigen groothandel (ProBeauty). Je zorgt dat de winkel er altijd tip top uitziet en dat het schap van de bestsellers nooit leeg raakt!

Wat mag je van ons verwachten?

• Contract voor +/- 24 uur per week (fulltime ook mogelijk)
• Marktconform salaris
• Aantrekkelijke personeelskorting
• Pensioenregeling
• Diverse trainingen op gebied van productkennis en kapperstechnieken
• Super leuke collega’s (dat vinden we zelf tenminste)
• Informele werksfeer
• Een gezellig team, dat samen met jou de teambonussen wil behalen

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een aanpakker die het leuk vindt om onze klanten te woord te staan en te adviseren. Je bent klantgericht, enthousiast, zelfstandig, flexibel, representatief en commercieel ingesteld.

Zien we je snel om kennis te maken? Stuur je CV + motivatie naar werken@multihair.nl o.v.v. verkoopmedewerker Multihair.

Vragen? Bel naar 0316 – 531501

 

Multihair review Multihair merken Multihair openingstijden