• -€ 1,55

KIS Neutrawave Kit Nr: 2

8717496440044

De Kis Neutrawave is een 1-component neutrale wave met cysteïne voor een harmonische en verzorgende omvorming. De lage pH-waarde staat garant voor een optimale haarkwaliteit. Een uitgebalanceerd complex van kationische polymeren en keratine derivaten beschermt het haar, verbeterd de kambaarheid en geeft glans.

13% Korting
€ 11,50
€ 9,95
Inclusief belasting

 

Betaal makkelijk vooraf met iDeal, Paypal, Creditcard, ApplePay of achteraf met Afterpay

 

Werkdagen voor 18.00 uur besteld is morgen in huis met PostNL (ook op zaterdag!)

 

14 dagen bedenktijd

De Kis Neutrawave is een 1-component neutrale wave met cysteïne voor een harmonische en verzorgende omvorming. De lage pH-waarde staat garant voor een optimale haarkwaliteit. Een uitgebalanceerd complex van kationische polymeren en keratine derivaten beschermt het haar, verbeterd de kambaarheid en geeft glans. Het resultaat is een veerkrachtige, lang houdbare omvorming. De Kis Neutrawave komt in 3 varianten, namelijk: De Neutrawave 0 voor gesloten, moeilijk te permanenten natuurlijk haar, de Neutrawave 1 voor normaal haar en de Neutrawave 2 voor geverfd en poreus haar. 

Gebruik Kis Neutrawave-nr. 2:

Volg de inwerktijd van de Kis Neutrawave zoals deze op de verpakking van de Wave vermeld staat en houdt rekening met de 3 verschillende varianten.

Droog of donker gekleurd haar:
Was het haar met Keraclean Volume Shampoo en behandel het daarna met Keramoist Treatment.
Geblondeerd of lichtergekleurd haar:
Was het haar met Keraclean Volume Shampoo en behandel het vervolgens met Keraboost Infusion en Keramax Treatment. Let op: Gebruik KeraBoost Infusion als voorbehandeling. Wikkel het haar in en gebruik KeraBoost Infusion nogmaals, maar ditmaal op de wikkel.

Resultaat Kis Neutrawave-nr. 2:

Met Kis Neutrawave is de gewenste permanent in te brengen. Het haar is beschermd, beter kambaar en heeft glans.

8717496440044
Merk
KIS Kappers
Inhoud
Complete Kit
Hoofdproduct
Permanent

Specifieke referenties